понедельник, 4 сентября 2017 г.

США ГОТОВІ ЗАСТОСУВАТИ ЯДЕРНУ ЗБРОЮ ПРОТИ КНДР - ТРАМП ...                                                                                       Північна Корея провела шосте ядерне випробування. 

Президент США Дональд Трамп заявив, що 
США і Південна Корея далі тиснутимуть на КНДР
Штати будуть захищати себе і своїх союзників, "використовуючи весь спектр дипломатичних, традиційних і ядерних можливостей", які перебувають в розпорядженні держави.
Про це він сказав під час телефонної розмови з прем'єр-міністром Японії Сіндзо Абе, передає Reuters з посиланням на прес-службу Білого дому. 
Трамп підкреслив, що Північна Корея продовжує здійснювати "дестабілізувальні та провокаційні дії".
У Білому домі заявили, що Трамп і Абе підтвердили свої зобов'язання про взаємний захист своїх країн і пообіцяли продовжити співпрацю.

Нагадаємо, в неділю, 3 вересня Північна Корея провела 

Шосте ядерне випробування КНДР: все, що відомо про найпотужніший вибух і землетрус у Кореї
шосте ядерне випробування. На території країни було зафіксовано два землетруси – один магнітудою 6,3, а інший – 4,6, потужність вибуху, ймовірно, становила 80-100 кілотонн. Цей вибух був потужнішим за вибух у Хіросімі та Нагасакі в Японії. Японія висловила рішучий протест у зв'язку з шостим ядерним випробуванням КНДР, дії північнокорейців засудили Китай, Південна Корея та інші країни.

Комментариев нет:

Отправить комментарий