понедельник, 11 сентября 2017 г.

"Липові" СБУшники грабували іноземців

В Одесі затримали зловмисників, які здійснювали розбійні напади на іноземців під виглядом проведення слідчих дій "співробітниками спецслужби".
Правоохоронці встановили, що організатор угруповання, який перебуває у розшуку, прийшов до бізнесмена з однієї з країн Південної Азії начебто для проведення СБУ обшуку та заволодів його автомобілем. Про це інформує прес-центр СБУ.
"Співробітники спецслужби задокументували три факти "віджиму" зловмисниками майна та грошей в іноземців", – йдеться в повідомленні.
Оперативники СБУ спільно з поліцією затримали організатора і двох спільників в Одесі та виявили у них викрадене авто.
Під час обшуку за місцем проживання зловмисника правоохоронці вилучили підроблену ухвалу суду, яку учасники угруповання показували під час розбійних нападів.Затриманим оголошено про підозру в скоєнні злочинів. Організатору суд обрав запобіжний захід у вигляді утримання під вартою. Тривають слідчо-оперативні дії.
Банду із 6 раніше судимих чоловіків затримав спецназ внутрішньої безпеки Національної поліції України. Злочинці під виглядом співробітників спецвідділу поліції катували та грабували людей.

Комментариев нет:

Отправить комментарий