четверг, 14 сентября 2017 г.

У центрі Києва хочуть знести небезпечну надбудову

Руйнується надбудова на скандальній чотириповерхівці в Музейному пров., 2-а. Панель з невідомих причин завалилася всередину будівлі на 10-му поверсі.
Конструкція розсипається і загрожує пішоходам, пише "Сегодня".
"Самовільна надбудова у вигляді 8 поверхів на чотириповерховій будівлі. Якщо на неї уважно подивитися, то можна побачити, що в на десятому поверсі завалилася панель. Офігенна якість надбудови. Добре, що всередину завалилась. А могла і назовні. І скільки б трупів було?" - написав на своїй сторінці в соцмережах народний депутат Борислав Береза.
Будівля не є комунальною власністю міста. Будівництво проводить приватна компанія, яка обіцяє провести роботи своїми силами, повідомив начальник управління Роман Ткачук.
Завалену панель встановили на місце. На тротуарі, куди вона могла впасти, - багато машин і проходить велика кількість людей, в сусідніх будинках - офіси.
"Плита, яка впала, збита з дерева і оббита плівкою - завширшки 5 м і 3 м заввишки. Мабуть, її погано закріпили будівельники, і вона від сильного пориву вітру завалилася в приміщення. Вчора прийшов робітник, попросив допомогти, і ми разом встановили цю раму назад, сподіваюся, більше не впаде", - сказав охоронець.
Споруду в Музейному пров., 2-а, міська влада погрожували демонтувати ще три роки тому і обіцяли покарати тих, хто видавав дозвіл на добудову. Зараз роботи у Музейному пров. не ведуться, вони були зупинені в 2014 році. Зараз це питання вирішується в судах.

Комментариев нет:

Отправить комментарий